AANSTEKELIJKE WERKGEVERSCHAP

In het vorige Velox Magazine leerde flex-
& arbeidsmarktstrateeg Wim Davidse ons dat werkgevers in ‘aanstekelijk werkgeverschap’ zullen moeten gaan investeren. ‘’Alleen daarmee lukt het om mensen aan te trekken en te behouden.’’ En dat is waar we meteen werk van hebben gemaakt. In samenwerking met onze partner Talmark creëren we een nieuwe strategie met een nieuw platform. 

Velox bestormt de ranglijsten!

Begin juni vierden we feest bij Velox. Want onze groei werd gezien en gedeeld. Zo is Velox doorgedrongen tot de Top 250 Groeibedrijven, een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet. Velox bemachtigde een plek op de lijst naast onder andere
Bol.com en Tony’s Chocolonely.

Ook stegen we 8 plaatsen op de Flexmarkt Omzetranglijst 2021, een jaarlijks gepubliceerd overzicht van de omzetten van uitzend-, detacherings- en projectbureaus van Nederland.

Exclusieve samenwerking
met Cobouw

In september zetten wij onze handtekening onder een supertoffe samenwerking met Cobouw. Velox is de eerste die samen met dit toonaangevende portaal voor bouwnieuws een magazine gaat uitbrengen, met daarin een geheel nieuwe ranglijst. Wat die ranglijst precies inhoudt houden we nu nog even geheim, dus houd onze kanalen in de gaten. 

Kijk eens wie we daar hebben

Hartje zomer verwelkomden wij Dirk van Selm en Nino Klieverik in het Velox team. Dirk is het aanspreekpunt voor bouwkundig werkvoorbereiders. Als je hem belt gaat hij graag het gesprek met je aan over werkgerelateerde zaken, maar ook over voetbal en bijzondere vakanties. Zijn telefoonnummer is 06 10 37 25 46.

Ook heeft het team installatietechniek versterking gekregen. Voor de engineers elektrotechniek en werktuigbouwkunde is Nino hét aanspreekpunt geworden. Hem kun je dag en nacht bellen op 06 82 89 09 28. ’s Nachts neemt hij waarschijnlijk niet op.

Velox Zomer BBQ 2021

In juni, toen het aantal coronamaatregelen minimaal was en we allemaal toe waren aan gezelligheid en samenzijn, organiseerden we de Velox Zomer BBQ in de straat van ons kantoor in Laren. Dit was de ideale gelegenheid voor drankjes en hapjes met onze externe collega’s. We blikken terug op een gezellige happening en kijken nu al uit naar de volgende!

WE ALL WIN.
TOGETHER.
VELOX NIEUWS

Kijk eens wie we daar hebben

Velox bestormt de ranglijsten!

AANSTEKELIJKE WERKGEVERSCHAP

Exclusieve samenwerking met Cobouw

WE ALL WIN.
TOGETHER.
VELOX NIEUWS